Hayat Anadolu’da

20 Haziran 2019
402
Views

Anadolu lezzetlerini özellikle en iyilerini büyükşehirlerde tadmak, tanımak, bulmak oldukça zor olabilir. Bu yüzden yolunuz Anadolu’da hangi kasabaya düşerse düşsün,damak tadınıza uygun lezzetleri mutlaka bulacaksınızdır.

Örnek verecek olursak;Kırşehir’de acıkınca, adres sorduğunuzda alacağınız ilk cevap HASBAHÇE.

Garsonları, servisi mekanın temizliği ve mekanın konumuyla; akılda kalacak bir işletme.

İşletme ile ilgili bilgileri röportaj tadında, genç girişimci Mehmet Ardıç’a sorduk.

Mehmet bey; Hasbahçe’den kısaca bahsedermisiniz dedik. Cevabı sizlerle paylaşıyoruz.

15 yıl süre ile Avrupa’nın başkenti sayılan Brüksel’de birbirinden leziz tatları Avrupalıların hizmetine sunan işletmemiz, tecrübelerinin toplamını Ahiliğin başkenti Kırşehir’de siz değerli hemşerilerimizle buluşturdu. Güzler Parkı içinde olan restoranımızda sizi etrafı yemyeşil ağaçlarla çevrili harika bir atmosfer karşılıyor. Hasbahçe’nin eşsiz lezzetleri, uzman personelimizin farkı ile sizinle. Sabah bu görkemli manzara eşliğinde keyifli bir kahvaltının ardından, aşçılarımızın sihirli ellerinde işlenen Et ve ızgara çeşitlerimizle, tüm gün boyunca farklı lezzetlerin tadına varabilirsiniz.

Akşam güneşin batışı eşliğinde çayınızı yudumlarken, kendinizi huzur içinde hissedeceksiniz. Hasbahçe, Geleneksel Osmanlı ve Türk Mutfağı’nın yanı sıra Dünya Mutfağından seçkin lezzetler tadabileceğiniz zengin mönüsü, yeniliklere açık, teknolojiyi takip eden, aynı zamanda temel pişirme tekniklerinden vazgeçmeyen yapısıyla, günümüzde de yılların tatlarını korumaya devam etmektedir. Geniş içecek yelpazesinde mevsime göre hazırlanmış sıcak-soğuk meyveli içecekler tadabileceğiniz gibi, tüm zamanların klasikleri dünya kahveleri ve çayları ile buluşabilirsiniz diyen Ardıç özellikle yöreye has Köme (Mantar çeşidi) kebabımızı mutlaka tatmalarını tavsiye ediyoruz diyor.

Kırşehir’de Kaldığımız süre içinde iki kez ziyaret ettiğimiz mekanda serpme kahvaltıda, kebap menüsü de hakikaten tatmaya değer. Kahvaltı da özel kendilerinin süt kaynatarak elde ettikleri kaymakla başlamak başka güzel.

Biri künefe mi dedi?

Soğuk süt ve ilave antep fıstığı ile servis edilen çıtır fırınlanmış künefe aklınızın bir köşesinde kalsın derim.

Adres: Güldiken Mahallesi, Güzler parkı, Şehit emrullah Yaman caddesi, 40100 Hasbahçe/Kırşehir

Telefon: (0386) 214 20 23

Makale Kategorileri:
Gezilerimiz

"Ya yemek yiyorumdur, ya da ne yiyeceğimi düşünüyorum"

Bir yanıt yazın