Alanya‘da iki günlük gezinin finali akılda kalacak cinstendi. “Keyf-i Künefe” ‘de aman aman nasıl bir servis önce minicik bardaklarla soğuk süt, Antep fıstık içi ve ceviz ikram edildi.Sonrasında muzlu cevizli ikram,haydi ana tat gelsin.Bol fıstıklı 2 farklı çeşit künefeyle devam derken bizi havaalanına bırakacak Fuat kardeşimiz abi bunların hepsi nasıl yenecek dedi,ama nasıl yenildiği konusunda da bilgi sahibi oldu.Sıfır kalorili künefeler hala aklımda.Kaloride yediğimiz yemeğin şekli gibi sıfır olsa ya ne
güzzzel olurdu. FIstıklı ,cevizli ,kaymaklı,duble peynirliiiiiii.Ekip çok candan wc ler mutfak pırıl pırıl.tebrikler,teşekkürler,lezzetli günler,
https://www.zomato.com/tr/gezgingurmeyiz
Turgut TUNÇ